Theaterweekend en open dag Kampanje

Theater de Kampanje mag eindelijk bekend maken welke voorstellingen vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 in Den Helder te zien zijn tijdens het Theaterweekend!

Het BankGiro Loterij Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds in samenwerking met de hele theaterbranche. U kunt een heel weekend lang bij ons genieten van theatervoorstellingen voor slechts € 10,00 per persoon!

Op vrijdag 20 januari zijn er twee voorstellingen. Om 20.15 uur begint voorstelling Vaders & Zonen met Bram van der Vlugt (82). Diezelfde avond kunt u ook om 20.30 uur genieten van cabaretier Jochen Otten met de voorstelling Overwegend Droog. 

Op zaterdagavond 21 januari keert Paul de Munnik met zijn voorstelling Nieuw terug naar het theater. In het voorjaar van 2016 presenteerde Paul zijn eerste album ‘Nieuw’, met 15 nieuwe eigen liedjes. 

Naast deze voorstellingen is er op zaterdag 21 januari een Open Dag van 12.00 tot 17.00 uur met allerlei optredens van lokaal talent.

Op zondag 22 kanuari is er om 14.00 uur een muzikaal programma met topvocaliste Laura Fygi. In deze gevarieerde voorstelling wordt de jazzdiva begeleid door het Trio Malando.

Voor meer info check ook www.kampanje.nl

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie