Telstar Sixties Feest in Windkracht 13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een nieuwe editie van het Telstar Sixties Feest staat voor zaterdag 27 oktober op de kalender. De retro-avond is in Windkracht 13. Om 19.30 gaan de deuren open en om 20.00 uur staat de eerste band op het podium.

De bands die dit jaar meedoen zijn de KlittUband, De bende van Hoss, High Pressure en The Lightnings. Elke band speelt ongeveer drie kwartier, daarna wordt gedurende vijftien minuten het podium omgebouwd voor de volgende groep

Tot een van de groepen uit de sixties die in vrijwel ongewijzigde bezetting nog steeds optreden mogen we The Lightnings (foto) rekenen. Al vele jaren is deze band een vaste waarde op het jaarlijkse ‘Back to the Sixties’ feest. De band werd bekend met hun vertolking van de nummers van Cliff Richard en The Shadows.

De Bende van Hoss opgericht rondom gitarist Cor ‘Hoss’ de Boer en orgelman Gerard Hoekmeijer gaan gewoon lekker rocken en bluesen.

De band High Pressure heeft zich voor deze avond gestort op The Small Faces en nog andere verrassingen/pareltjes uit de Sixties.

Een optreden van KlittUband staat in het teken van muzikaal plezier: rock, blues, funk: alle mogelijke stijlen komen voorbij. Het spelplezier en de passie spatten er altijd van af.

Nog steeds is de toegang voor iedereen gratis. Galerie Windkracht 13 is te vinden aan de Weststraat 107. Zie ook www.windkracht13.nl .

Foto: Frans H.

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie