Telraam nodig bij HCSC

De veldvoetballers van HCSC hebben in Amsterdam in een doelpuntrijk duel met 6-4 verloren van HBOK. “Deze uitslag geeft precies aan hoe we ervoor staan”, analyseert trainer Pascal Hamers. “Normaal gesproken win je wedstrijden als je vier keer weet te scoren, maar door blessures zijn we met name achterin kwetsbaar en geven te veel doelpunten weg.”

Na 20 minuten kwamen de gastheren op een 1-0 voorsprong. Voor de rust kwam de Helderse ploeg sterk terug en door onder meer een doelpunt van Encho Margaritha zelfs met 1-2 voor. In de tweede helft vielen de doelpunten als rijpe appeltjes.

Na een uur spelen nam de Amsterdamse ploeg in een kort tijdbestek het heft in handen door drie doelpunten te maken. Toen een kwartier voor tijd het team uit de hoofdstad op een 5-2 voorsprong kwam, leek het verzet van de Nieuwediepers gebroken. Niets was minder waar, want door onder meer een doelpunt van Fotigue Camara kwam HCSC terug tot 5-4. Het slotakkoord was weer voor de thuisploeg en in de allerlaatste minuut kwam de eindstand van 6-4 op het scorebord.

“Saai is het bij ons nooit, maar dat er punten gepakt moeten worden is duidelijk”, eindigt trainer Hamers met enige leedvermaak. “Gelukkig winnen alle ploegen onderin ook niet, dus het gat blijft klein.”

Volgende week komt het onbekende Warburgia op bezoek in Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie