Technisch adviseur FC Den Helder

Marius Privee wordt technisch adviseur en intern opleider bij FC Den Helder. Dat heeft de vereniging via haar eigen Facebookpagina bekendgemaakt.

“Het bestuur is verheugd over de samenwerking. De voornaamste taken van Privee zijn om de opleiding en de begeleiding van trainers (‘train de trainer’) voor zijn rekening te nemen en om vorm te geven aan de doorontwikkeling van de jeugdopleiding, zeg maar het technisch beleid 2.0.”

“Tevens wordt hij toegevoegd aan het technisch hart van de club, waar naast de hoofd- en assistent-trainer van het eerste elftal, de jeugdcoördinatoren en vertegenwoordiging vanuit het bestuur (voorzitter en jeugdvoorzitter) deel van uitmaken.”

Het opleiden en begeleiden van trainers, het (mede) ontwikkelen van een integrale speelstijl en het adviseren op technisch vlak worden de voornaamste taken van Privee. “Hoewel hij niet in loondienst komt van de club, kan zijn rol wel het beste met de rol van Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) vergeleken worden”, aldus het bestuur.

“We zijn ervan overtuigd dat FC Den Helder het beste gedijt bij het ontwikkelen van haar eigen talenten; spelers en speelsters, trainers, coaches, bestuursleden en scheidsrechters. Vandaar ook dat het beleid daar steeds meer op gericht gaat worden.”

“Tot slot gaan we graag de samenwerking met de andere (voetbal)verenigingen in de regio Den Helder aan en kijken we ook nadrukkelijk naar andere sporten en andersoortige trainingsvormen.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie