’t Boerenverdriet bestaat 9 jaar met DvdM

Zaterdag 20 mei, met de ‘De Dag vd Muziek’ (DvdM) bestaat
café ’t Boerenverdriet 9 jaar en dat vieren zij met de hele dag live muziek dat om 12 uur begint.

Het Café heeft elke week live muziek, of effe een lekker hapje eten (Happie Lappie) of een uitje met collega’s of vrienden tijdens een BBQ of warm of koud buffet bijna alles kan bij het Café.
Dit jaar vieren we het 9 jarig bestaan met als eind act de cover (Party) band ‘Krentebrood’. Deze band  gaat zorgen voor een onvergetelijke verjaardagfeest van Café Het Boerenverdriet.

Als klapper op DvdM is er de hele dag Live Muziek en trakteert het café ter gelegenheid van haar negenjarig bestaan nog op een vet te gekke afterparty!!

Gitarist Richard Lind, drummer Martin Snaas, toetsenist Ger Selissen en bassist Marcel Bakkum hebben kort geleden een nieuwe frontman gevonden in zanger/saxofonist Peter de Vries, interactie met het publiek zal dan ook niet weg te denken zijn!

Ijzersterke pop- rock klassiekers worden afgewisseld met hedendaagse hits. Met een ruime dosis ervaring vliegen de ‘sixties’ t/m de ‘zeros’ en alles ‘in between’ je om de oren. 

Krentebrood gaat al wat jaartjes mee, maar blijft vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens.

Bij ieder optreden staat de band nog steeds vol passie op het podium met maar één missie; feeest.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie