Suns niet opgewassen tegen Donar

Donar wint in sporthal Sportlaan van de Den Helder Suns.

Het wil nog niet echt vlotten met de Den Helder Suns. Zaterdagavond werd in sporthal Sportlaan opnieuw verloren, al was het dit keer geen grote verrassing. Het was immers de landskampioen, Donar uit Groningen, die op bezoek kwam. Het leek even een spannende avond te worden, maar na het eerste kwart was de hoop op een verrassing voorbij. Donar won uiteindelijk met 73-91.

Na drie minuten hadden de Suns tegen de verwachting in een 8-5 voorsprong genomen, maar dit bleek uiteindelijk ook de laatste voorsprong op het bord voor de thuisploeg. Na het eerste kwart was de stand 21-24 en direct aan het begin van het tweede kwart zette Donar orde op zaken. Het werd 21-31 en op een kleine opleving in kwart drie na, werd de afstand nimmer kleiner. De zege voor de bezoekers was verdiend, wat niet wegneemt dat het trouwe thuispubliek het graag anders had gezien.

De Den Helder Suns hebben tot nu toe pas 1 zege uit zeven wedstrijden en staan daardoor in de competitie op een achtste plek. Donar staat nu met 10 uit 6 tweede, achter Landstede.

Foto: DHFOTO.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie