Suns hopen op grote opkomst in Julianadorp

De Helderse basketballers hebben vanwege het spelen van het nationale team geen competitieverplichtingen. Om toch in het ritme te blijven en ter promotie van de basketbal sport was een oefenwedstrijd tegen het Belgische Leuven ingepland bij JBC in Julianadorp. Helaas berichtte de Belgische tegenstander af, maar dat was geen reden voor coach Peter van Noord om verstek te laten gaan.

“De voornamelijk vrouwelijke vrijwilligers hebben zoveel werk verricht, die konden we absoluut niet teleurstellen”, vertelt coach Peter van Noord. “We geven daarom zondag om half vijf een demonstratietraining en spelen daarna onderling.” Dit betreft een onderlinge promotiewedstrijd, inclusief scheidsrechters, waarin alle SUNS spelers aan bod zullen komen tegen elkaar. De “BLACK vs WHITE” start om 16.30 uur in Sport aan Zee aan de Akkerbouwstraat 3 in Julianadorp.

Van Noord hoopt op een grote opkomst. Het publiek kan dan ook genieten van de rentree van Tom Koopman, die langdurig geblesseerd is geweest en hopelijk ook in de competitie weer snel te bewonderen is.

Leuven Bears zal in februari 2019 alsnog een oefenduel in Den Helder komen afwerken.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie