Strijd om de halve finale KNVB beker

Zeemacht maakte het in de competitiewedstrijd van afgelopen december Hovocubo erg lastig, het werd een krappe 3-4 overwinning voor de landskampioen in Den Helder. Beide teams zijn ook aan elkaar gekoppeld in de strijd om de beker, vanavond staan ze tegenover elkaar. Deze wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Opgang in Zwaag.

Hovocubo schakelde het Amsterdamse Lusitanos overtuigend uit. Door deelname van de bekerhouder aan de Supercup was de ploeg uit Hoorn uitgesloten van de eerste ronde, Zeemacht daartegen had een iets langere weg te bewandelen en schakelde LTC en Leekster Eagles uit.

De ploeg uit Den Helder heeft het zwaar in de eredivisie. De Nieuwediepers krijgen niet veel doelpunten tegen, maar scoren ook niet makkelijk. De oudste club uit de eredivisie (waar het Nederlandse zaalvoetbal ooit begon) zal er echter alles aan doen om de kwartfinale te overleven en zet in op een plaats bij de laatste vier. Hovocubo is als titelverdediger echter de favoriet.

De andere wedstrijden in deze speelronde zijn: FC Eindhoven tegen Tigers Roermond, Lebo tegen Futsel Apeldoorn en Feyenoord tegen Groene Ster.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie