Strandwandelaars weer veilig thuis

Zaterdag kwam op Huisduinen de club wandelaars van de Strand6daagse 2016 binnen. Onder een stralende Huisduiner zon werden de bijna 800 deelnemers verwelkomt door vrienden en familie.

Alie en Jeanette zijn twee van de vele deelnemers die met elkaar de zesdaagse tocht hebben volbracht. De dames komen uit Zwolle en hebben getraind op de zandvlaktes van de Veluwe.

,,Zo’n lange tocht over het strand is toch wel heel speciaal” laten de dames weten. Ze zijn ook weer heel tevreden over de organisatie. Alles ging prima, de tassen komen elke dag toch weer keurig op z’n plek terecht en zelfs het eten viel goed in de smaak.

De vrijdag was de zwaarste dag ,,Het was hoog water toen we vertrokken en dan is het echt ploegen geblazen”zegt Alie.  ,,Vooral het opgespoten strand bij Petten liep erg zwaar. De overige dagen viel het reuze mee.

In vergelijk met voorgaande jaren, toen er regen en harde wind op het programma stond, was het dit jaar een prima jaar voor zo’n tocht als de Strand6daagse”

Hebben jullie nog kunnen slapen ? ,,Nou dat viel best mee” zegt Jeanette, ,,Ach je bent best wel moe dus slapen lukt wel. Stranks als we over de finish komen dan houden we ons aan de drie B’s, Bier, Bad en naar Bed.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie