Strand, cultuur en Julianapop in DWOZ

In De Week op Zaterdag dit keer aandacht voor de toegankelijkheid van de stranden, de cultuurvisie, Julianapop en nog veel meer.

Wethouder Pieter Kos komt langs om te spreken over de nieuwe gemeentelijke werkgroep Formele/Informele Hulp. Ook vertelt hij over hoe de gemeente dankzij de nieuwe Participatiewet meer mensen uit de bijstand helpt.

Met wethouder Trees van der Paard een gesprek over de nieuwe Cultuurvisie van de gemeente. Niet alle raadsfracties zijn er dolgelukkig mee. Ook een debat tussen de raadsleden Michiel Wouters en Jan Klopstra over zin en onzin van een lokale motie ter ondersteuning van de vrijheid van meningsuiting.

De kaartverkoop voor Julianapop begint zaterdag en Stefan Baars en Iris Langelaan komen vertellen wat er dit jaar op het programma staat. Jan Roelofsen komt langs voor een toelichting op de opknapbeurt van de strandopgangen.

Verslaggever Gerard Terpstra gaat naar het strand bij Duinoord voor een live-verslag van Wereld Tajij-dag en klimt aan boord bij de KNRM, die Reddingbootdag viert.

DWOZ is zaterdag en maandag te beluisteren van 11.00 tot 14.00 uur. Het programma is vanaf zondag ook terug te luisteren via onze website!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie