Straatroof: Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof in het park Quelderduin. Maandag rond Rond 10.15 uur kreeg de politie een melding van een straatroof waarbij het slachtoffer door twee mensen onder bedreiging van een mes is beroofd van zijn fiets en telefoon.

Het slachtoffer reed op zijn fiets over het Liniepad in de richting van de Brakkeveldweg. Toen hij bij het tunneltje kwam zag hij twee mannen staan die hem vervolgens van zijn fiets trokken.

Eén van de daders hield het slachtoffer vast en de ander bedreigde hem met een mes. Ondertussen werden zijn zakken leeg gehaald. Het tweetal is hierna gevlucht in de richting van de Quelderduin.  De fiets is even verderop terug gevonden.

Het signalement van de daders is als volgt:

Dader 1 is een man van rond 20 jaar oud en 1.70 meter groot. Hij droeg een zwarte joggingbroek van het merk Nike en een zwart vest met capuchon. Zijn gezicht was bedekt.

Dader 2 is een blanke man van eveneens rond de 20 jaar en 1.70 meter groot. Ook hij droeg gezichtsbedekking en een zwart vest met capuchon, en verder een spijkerbroek.

Heeft u iets gezien of weet u wie de politie zoekt? Bel 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000 onder vermelding van referentienummer 2017093551

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie