Stiltewandeling door het Botgat

Uitzicht op het natuurproject Botgat bovenaan een duinhelling met trap in de Noordduinen bij Groote Keeten;View of the nature project Botgat on top of a dune slope with stairs in the North Dunes at Groote Keeten

Geniet van de stilte, de ondergaande zon en de bijna volle maan tijdens de stiltewandeling van Landschap Noord-Holland op vrijdag 24 augustus van 20.00 tot 22.00 uur.

Even geen mobiele telefoon of pratende gids. Alleen uw eigen gedachten en de omgeving. Een vrijwilliger gaat voor en samen beklim je een hoog duin. Je ervaart wat de stilte met u doet.

Tijdens deze wandeling is het niet belangrijk dat je de vogel op naam brengt, het gaat juist om het zien en horen. Het najaar nadert en dat betekent dat het licht anders wordt, vooral in het uur rondom zonsondergang. Bovendien heb je tijdens deze stiltewandeling meer kans op het zien van een vos of een jagende uil. Bij helder weer kun je ook de eerste sterren zien.

Vertrekpunt: Parkeerplaats Groote Keeten, te bereiken vanaf de rotonde Duinweg. Kosten: Volwassenen € 7,00, kinderen € 3,00. Beschermers betalen € 4,00 en kinderen van beschermers € 2,00. Graag aanmelden, maar ter plekke aansluiten kan ook. Meer informatie en aanmelden: www.gaatumee.nl

Foto: Botgat. Ronald van Wijk

 

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie