Stille winteravondwandeling door Botgat

Geniet van de stilte en het veranderende licht tijdens deze wandeling op zaterdagavond 23 februari in natuurgebied Botgat, bij Groote Keeten. De dagen gaan voorzichtig lengen en in de natuur zie je al kleine voortekenen van het aankomende voorjaar.

In deze winterperiode is de natuur adembenemend mooi. Vooral wanneer de zon langzaam achter de horizon wegzakt, de schemer invalt en de avondstilte hoorbaar wordt.

Je hoort geluiden van vogels die een slaapplek zoeken, of van konijnen die wegschieten naar hun schuilplaats. Wie weet zie je een vos, op zoek naar prooi.

Even geen telefoon en geen pratende gids, maar terug naar de eenvoud van de stilte. Een mooie manier om ontspanning te vinden. Ga je mee?

Een gids van Landschap Noord-Holland begeleidt de tocht. Trek goede wandelschoenen en warme (regen)kleding aan, en als je een verrekijker hebt, neem deze dan mee.

Wanneer: zaterdag 23 februari 2019 van 16:30 tot 18:00 uur. Waar: Strandopgang bij restaurant De Princen Keet, Achterweg 2, 1759 NH Groote Keeten.  Reserveren: www.gaatumee.nl. Graag reserveren, maar ter plekke aansluiten kan ook.

Foto: Botgat, Gerard Bos.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie