StationsHuiskamer moet reiziger prettige plek bieden

Den Helder is een prettige plek rijker; op het station in het centrum. Daartoe is de kiosk omgebouwd tot StationsHuiskamer.

Hier kunnen reizigers terecht voor drankjes, broodjes en snacks. Daarnaast is het een plek waar reizigers kunnen wachten met zicht op de trein en actuele reisinformatie. Er is tevens gratis wifi en extra stopcontacten om bijvoorbeeld een mobiele telefoon op te laden.

Met de StationsHuiskamer speelt NS in op de behoefte van de reiziger om ook op een klein station op een prettige plek te verblijven. De medewerkers van de voormalige kiosk zijn nu gastvrouwen en -heren van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor de reiziger.

Donderdagmiddag is de officIële opening. Deze wordt verricht door wethouder Odd Wagner en regiodirecteur NS, Irma Winkenius.

Openingstijden van de StationsHuiskamer: maandag t/m vrijdag van 5.45 – 18.45 uur. Zaterdag van 7.45 – 18.00 uur en zondag van 9.45 – 18.00 uur.

De StationsHuiskamer op station Den Helder is de 11e op een klein station. Eind mei is de 10e op station Heerhugowaard geopend. Tot 2020 zullen er nog zo’n 30 Kiosken omgebouwd worden naar een StationsHuiskamer op met name kleinere stations door heel Nederland.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie