Staff Songsters in concert met Winnubst

Het grootste orkest van Den Helder, Winnubst, heeft het druk. Twee weken geleden was er het jaarconcert in de Kampanje, afgelopen weekend opende het orkest de Dag van de Muziek en komende zaterdagavond 9 juni is er weer muzikaal werk aan de winkel. Dan geven het harmonieorkest en de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils een gezamenlijk optreden in de Vredeskerk in Den Helder.

De Amsterdam Staff Songsters is het landelijke koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Een keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen, onder meer in kerken, tehuizen, opvangcentra en gevangenissen. Het repertoire is afwisselend: van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende christelijke boodschap van het Leger des Heils.

Het dubbelconcert in de Vredeskerk begint om 19.30 uur (zaal open om 18.45 uur) en de entree is 5 euro p.p. inclusief een consumptie. Kaartverkoop telefonisch via via 06-22052200 of op de avond zelf aan de zaal. De Vredeskerk is te vinden aan de Torplaan 26 in De Schooten.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie