Springfair Julianadorp met kook-battle

Het is volop lente en dus tijd voor de Springfair Julianadorp, zondag 22 april. Het thema is Puur, eerlijk en heerlijk. Voor iedere bezoeker is er genoeg te zien, horen, doen, proeven en beleven.

Je kunt lekker shoppen bij de vele marktkramen met vintage, delicatessen, hebbedingetjes, groen en andere bijzondere spullen.

Onderweg kom je meerdere optredens tegen van onder andere Granddad Daniel en Timna Raven.

Nieuw dit jaar is de tiener chillhoek in samenwerking met Vliet60. Een relaxte plek om te kletsen, dansen in de silent disco en je nagels te laten stylen.

Er zijn vele demo’s, waaronder diverse dans en free run demonstraties van Rik Niks met de mogelijkheid tot meedoen. Verder boogschieten bij Helder Events. Speciaal voor de dames is er dit jaar een kleur- en stijladvies bij Studio Kleur & Stijl.

Natuurlijk zijn de leerling-koks van het ROC (foto) weer van de partij voor de kook-battle. Dit jaar is er een nieuw wedstrijdelement aan toegevoegd. Naast de kookprestaties gaat het ook om kennis, presentatie en show.

Locatie Springfair: Akkerbouwstraat 1, van 11.00 tot 18.00 uur, entree: 4 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren: gratis Voor meer info over de activiteiten: www.springfairjulianadorp.nl. (Foto: springfairjuliandorp.nl)

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie