Sportgala op zoek naar kampioenen

De gemeente is nog steeds op zoek naar kampioenen voor het jaarlijkse Sportgala. De aanmeldtermijn is met twee weken verlengd, tot 28 juni.

Wie wint dit jaar de gemeentelijke Sporttrofee of de Sportprijs 2017? Het wordt bekend gemaakt op donderdag 29 juni. Dan vindt in de Stadshal het jaarlijkse Sportgala plaats. Op die avond presenteren de (inter-)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen zich, tijdens de jaarlijkse sportparade.

(inter)Nationale kampioenen die een sport uitoefenen bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF kunnen zich melden bij Sportservice Den Helder (info@sportservicedenhelder.nl). Zij ontvangen dan tijdens het Sportgala de gemeentelijke sportpenning uit handen van burgemeester Koen Schuiling.

Kampioenen die een kampioenschap op het hoogste haalbare niveau hebben gehaald tijdens een wedstrijd die door een bond is georganiseerd die niet is aangesloten bij het NOC*NSF, ontvangen een medaille.

Het sportgala wordt georganiseerd door Sportservice Den Helder. Ook de Sportfederatie Den Helder verleent haar medewerking aan deze avond.

Naast de uitreiking van de sportprijzen biedt de organisatie van het Sportgala een zeer gevarieerd sportprogramma. In een tijdbestek van anderhalf uur zullen Helderse sporters en/of verenigingen flitsende demonstraties verzorgen. De toegang is gratis.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie