Sponsor ING langer bij FC Den Helder

ING blijft ook de komende jaren verbonden aan FC Den Helder. De bank is al sinds 2014 sponsor en heeft nu voor drie jaar bijgetekend als hoofdsponsor, zo laat de voetbalvereniging weten.

FC Den Helder was in 2014 één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen.

En dat krijgt nu dus een vervolg van drie jaar met het hoofdsponsorschap. “Hard work pays off”, aldus de club.

Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie.

“FC Den Helder heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaan lopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd”, zo meldt de club.

“De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in F.C. Den Helder. We hebben zin in de verdere samenwerking!”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie