Spelenderwijs komt met Ghosttrain

De musicalgroep Spelenderwijs van Melanie Uijleman zit niet bepaald stil. Na de recente uitvoering van de musical FOUT staat er nu een nieuwe productie in de planning.

“Ja, nu zijn we vorige week gestart met de repetities voor onze nieuwe productie en we zijn op zoek naar nieuwe leden. Onze nieuwe productie is Ghosttrain, een spannend, komisch verhaal. Waar je qua acteren, zang heel veel in kunt betekenen.”

“Het is erg leuk! Wij hopen weer wat nieuwe, jonge frisse mensen te mogen verwelkomen voor een fantastisch jaar”, aldus Melanie.

Spelenderwijs is gericht op jongeren en jong talent in de leeftijd van 13 tot en met 21 jaar. Melanie Uijleman is afgestudeerd als musical/zangdocent aan het Conservatorium in Alkmaar en schrijft alleen en/of met de leerlingen zelf de producties.

Het zijn producties met een verhaal. Pesten, relaties, trauma’s, angst, zelfmoord kortom, er is geen onderwerp wat Spelenderwijs niet behandeld.

Kom maar eens langs tijdens één van de repetities! Deze zijn elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in basisschool De Verrekijker aan de Pasteurstraat 4B te Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie