Songfestival ook bij de LOS

Het Eurovisie Songfestival vindt deze week plaats in Israël en het is natuurlijk een groot Europees spektakel. Nederland lijkt na vele jaren zowaar weer eens kans te hebben op de overwinning. Ook de LOS heeft komende zaterdag aandacht voor het festival!

We zijn er natuurlijk niet live bij, in Tel Aviv. Dat zou een beetje van de gekke zijn, maar vanuit het prachtige Den Helder kunnen we wel proberen alvast in de juiste sfeer te komen. Dat doen we zaterdag op LOS radio, tussen 10.00 en 14.00 uur, met een speciale Songfestival uitzending. In deze vier uren komen alle Nederlandse inzendingen voorbij, van “De vogels van Holland” van Jetty Paerl uit 1956 tot en met het winnende lied van 2019: Arcade van Duncan Laurence.

Gerard Terpstra en Ronald Boutkan laten ze allemaal horen, bespreken de nummers en krijgen daarbij hulp van twee enthousiaste Helderse Songfestivalfans: Christiaan Verhoef en Joep van der Wulp. Ter voorbereiding op het grote evenement van de avond dus nog een keer genieten van Alles heeft ritme, Calm after the storm, Hemel en aarde, Colorado en niet te vergeten: Ding-a-dong.

Meeluisteren kan via LOS radio, de website en de gratis app. Klik hier voor meer info.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie