Solidariteit Benefiet Diner & Culturele avond

Zaterdag 15 september wordt er een Solidariteit Benefiet Diner & Culturele avond georganiseerd door de Co-operative Society of the Netherlands for Humanitarian activities (CSNHA), in MFC De Boerderij, aan de Waardeburglaan 22, in de Schooten.
De aanvang 17.00 uur.

De CSNHA is een non-profit organisatie, die in december 2012 is opgericht en werkt volgens de internationaal geaccepteerde coöperatieve principes. Hun visie is zorgen voor een leven van welvaart en veiligheid, na de burgeroorlog in Sri Lanka.

Diner:
Het is een 3 gangendiner dat bestaat uit Indiase en Sri Lankaase gerechten. Deelname is €12.50 en men dient zich hiervoor van te voren aan te melden tot en met donderdag 13 september. 
Aanmelden kan via e-mail: infocsnha@gmail.com of via tel.: 06 45476790 of (MFC de Boerderij) tel.: (0223) 630 720.

Missie:
Hun missie is het ontwikkelen en uitvoeren van projecten ter verbetering van de levensstandaard van de weduwen, kinderen en andere mensen die door de oorlog zijn getroffen. CSNHA heeft een nieuw project ontwikkeld, het project is melkveehouderij voor de oorlogsweduwen na de 30-jarige burgeroorlog in Sri Lanka. Dit project wordt in samenwerking met de Wilde Ganzen uitgevoerd. en daar gaat ook de opbrengst, van deze dag, naar toe.

De CSNHA bieden hulp om hoop en vertrouwen terug te brengen in de levens van deze vrouwen en kinderen. Ze ondersteunen hen bij hun activiteiten van zelfwerkzaamheid, het verbeteren van hun middelen van bestaan en bieden studenten de mogelijkheden om hun studie te hervatten.

Meer info over het werk van CSNHA is te zien op de website www.csnha.com.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie