Smeders en Zeeman samen online

Internet wordt steeds belangrijker, ontwikkelingen gaan steeds sneller en de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De vindbaarheid op het internet is voor ondernemers meer dan ooit van levensbelang. Reden voor Smeders Internet en de Zeeman Reclamegroep om hun online activiteiten te bundelen.

“Het is tijd voor een internetbureau met een sterke specialisatie. We zijn dan ook verheugd om te melden dat Smeders en Zeeman Reclamegroep BV hun online activiteiten samenvoegen onder de naam Smeders Internet”, zo laten beide bedrijven weten.

“De schaalvergroting die we hiermee bereiken zorgt ervoor dat we ons nog meer kunnen specialiseren. Het team van Smeders focust zich op internet en het team van Zeeman op de andere studiowerkzaamheden.”

“Omdat deze teams nauw samenwerken is het noodzaak elkaar makkelijk te kunnen vinden. Daarom zal Smeders zich gaan vestigen aan de Industrieweg in Den Helder als directe buurman van Zeeman Reclamegroep BV”, meldt Frank Buschman.

Buschman zal Smeders Internet operationeel leiden en is samen met Jeroen en Menno Zeeman mede-eigenaar van deze nieuwe organisatie. Naast Frank zijn Sebas, Bart, Niels en Koen werkzaam bij Smeders.

Smeders Internet is bereikbaar via (0223) 692935 of het nummer van Zeeman Reclamegroep (0223) 523006. Voor informatie over onze bedrijven kunt u kijken op smeders.nl en zrgbv.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie