Slechte avond voor basketbal Den Helder

Zo’n wedstrijd aan het begin van de week, op een koude dinsdagavond, het is zowel de heren als dames uit basketbalstad Den Helder slecht bevallen. Beide teams verloren hun competitiewedstrijd.

De dames van Dozy Den Helder verloren thuis van koploper Solar Grasshoppers met 69-83. Tot aan het begin van het laatste kwart leek een zege nog mogelijk, maar in de laatste tien minuten trokken de bezoekers de wedstrijd definitief naar zich toe. De kans op deelname aan de Final Four is voor de Helderse dames een stuk kleiner geworden.

De basketballers van Den Helder Suns verloren van Donar. De ploeg van Peter van Noord, zonder topscorer Boy van Vliet wegens interlandverplichtingen, kwam in het eerste kwart op achterstand en wist deze niet meer goed te maken: 110-83. Door de nederlaag blijft de ploeg uit Den Helder op de achtste plaats staan. Alleen Apollo en BAL Weert staan nog onder de ploeg van Van Noord. Komende donderdag spelen de Suns een thuiswedstrijd tegen nummer vijf Dordrecht. (bron: Mediapartner NH Nieuws).

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie