Seniorenmiddag weer een feest

In Schouwburg De Kampanje speelde zich woensdagmiddag weer het bekende feest van de ontmoeting af, de Seniorenmiddag.

Een unieke voorstelling, die geen enkele stad heeft. Uit de regio kwamen zelfs bezoekers met de touringcar. De organisatie bracht, samen met een grote groep vrijwilligers, weer een fraaie show op het toneel.

De zaal werd verwelkomd door het lokale talent Vester Weert, een zanger met een fraaie stem, die vol elan “Buena sera, senorina” zong. Daarna kwam de dameszangroep “Friends En Zo”. Zij hielden de ouderen in mooie close harmony een spiegel voor.

Zangeres Jantien Bijvoet zong met veel gevoel “Lef” van Karin Bloemen. Toen was het de beurt aan het publiek om hun zangkwaliteiten te laten horen, bij het nostalgische “Vierentwintig Rozen”, komisch gebracht door de Helderse Troubadour Henk van Kuijk.

René Scheepers ontroerde met “Junge, komm bald wieder”. En de finale was voor Harmonie Plus, die de feestelijke middag afsloot met “Adieu, mein kleiner Gardeoffizier!” Als vanouds praatte Arco Dusseldorp het geheel weer humoristisch aan elkaar.

Na afloop genoten de 700 bezoekers nog in de foyer van een gratis drankje en de swingende muziek van de band “Always Late”.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie