Schoonste winkelgebied in Den Helder?

De gemeente Den Helder doet dit jaar opnieuw mee aan de Schoonste Winkelgebied Verkiezing, op initiatief van Albert Heijn manager Jacco Kat in winkelcentrum De Schooten.

Naast winkelgebied De Schooten doen ook Centrum Den Helder, Duinpassage en Marsdiepstraat mee aan de verkiezing. De komende periode wordt in deze gebieden nauw samengewerkt om de winkelgebieden schoner te maken, zodat het winkelend publiek het gebied als prettiger ervaart.

NederlandSchoon zal de komende maanden de bezoekers in deze gebieden ondervragen over hoe schoon zij hun winkelgebied vinden. Daarnaast meten observatieteams de schoonheidsgraad van elk gebied. De winnaar wordt begin november bekend gemaakt.

“We vinden de samenwerking met andere partijen in de buurt belangrijk, evenals het stimuleren van de bewustwording van kinderen met betrekking tot zwerfafval. Jong geleerd is oud gedaan!”, aldus Kat.

De gemeente is trots op de enthousiaste inzet van Albert Heijn Schooten Plaza. In 2016 is dit winkelcentrum beoordeeld door NederlandSchoon met een mooie 7,4! Door de samenwerking met de scholen én de scouting worden zowel kinderen als volwassenen steeds meer betrokken bij een mooie, schone omgeving.

Dit jaar neemt een recordaantal van ruim 88 gemeenten en 611 winkelgebieden deel aan de verkiezing Meer informatie op www.nederlandschoon.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie