Schoolvoetbal van start

Woensdag 29 maart wordt op drie verschillende sportcomplexen het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van Den Helder in gang gezet.

Maar liefst 25 basisscholen, 132 teams en in totaal 1250 kinderen strijden in 8 categorieën om de felbegeerde bekers.  Op 29 maart en 5 april bepalen de teams op de velden van FC Den Helder, HCSC en JVC wie zich plaatsen voor de grote finaledag op 12 april, welke plaatsvindt op het complex van FC Den Helder.

De organisatie van het evenement is in handen van Stichting Schoolvoetbal Den Helder. Dit jaar betreft het een speciale editie; het is namelijk precies negentig jaar geleden dat het toernooi voor de eerste keer georganiseerd werd.

“Om het jubileum niet stilletjes voorbij te laten gaan, hebben we besloten alle kinderen die de finale in hun categorie winnen – naast de kampioensbeker voor het team- een medaille uit te reiken. Natuurlijk ontvangen álle deelnemers, zoals elk jaar, een herinneringsvaantje”, aldus secretaris Ron van der Graaf.

Hoofdsponsor Rabobank haalt tevens een heuse strafschopsimulator naar Den Helder, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Wie techniek en kracht het best combineert, maakt kans op kaartjes voor een thuiswedstrijd van AZ in het nieuwe seizoen!

Kijk voor het volledige overzicht van alle wedstrijden, sfeerimpressies en meer informatie op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie