Schoolradio: Kinderen gaan LOS

In aflevering 226, jaargang 8, van “Kinderen gaan LOS”, nemen Sem, Arie, Mark en Newt uit groep 8 van Meerwerf Basisschool De Dijk, in “Nieuwsbericht” het nieuws van deze week met elkaar door.

Ze vertellen wat hun toekomstdroom is. Twee klasgenoten, Alyssa en Dylan, houden een telefonisch spreekbeurtje over “Vincent van Gogh” en worden daarover bevraagd door de kinderen in de studio.

De studiogasten vertellen in “Nieuwtjes met een glimlach” nieuwtjes die ze deze week grappig vonden. In de rubriek “Groove me” zingen de Dijkkwekkers het nummer “Stitches” van “Shawn Mendes” en de studiokinderen geven daar hun mening over.

In “10 antwoorden van” beantwoordt Ashley Smit, stagiaire van De Golfstroom, telefonisch 10 vragen. De studiokinderen kunnen een keuze maken uit vijf tegenstellingen in “Kieskeurig”.

Natuurlijk draaien de kinderen hun eigen muziek en ze presenteren het programma. Op onze Facebookpagina tref je info, foto’s en filmpjes aan! Ben jij al onze Facebookvriend? Volgende week hebben we krokusvakantie. “Kinderen gaan LOS”, een eindeloos programma voor iedereen!

Uitzending donderdag 25 februari 2016 van 13.00 u.-14.00 uur. De herhaling is op zaterdag 27 februari 2016 van 14.00. u. tot 15.00 uur.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie