Schnarff Schnarff live op LOS radio

De Schotse topband “Schnarff Schnarff” is komende zaterdag te gast in rockcafé De Engel en in het LOS-radioprogramma Pure Indie.

De band speelde ook op het beroemde “T in the Park” festival in Engeland en ze werden onlangs nog genomineerd voor de Scottish Music Award in de categorie “Best Rock”. Hun langverwachte debuutalbum komt na de zomer eindelijk uit.

“Een unieke band, met een compleet eigen geluid”, vertelt radiopresentator Mark de Vries. “Ze noemen hun eigen muziek Staccato-Grunge-Pop en een betere omschrijving is er eigenlijk niet te vinden”. De Vries is, samen met zijn kompanen Tom Bradley en Simon Smith, presentator van het internationaal georiënteerde alternatieve radioprogramma Pure Indie.

“Via de radio, komen wij regelmatig in contact met diverse bands, bezoeken wij hun concerten en krijgen wij ook nieuwe muziek opgestuurd”, aldus De Vries. Zo hebben de heren van Pure Indie uiteindelijk Schnarff schnarff weten te overtuigen over te komen uit Schotland en dit mag absoluut een unicum genoemd worden.

Eerst is de band 19.00 te gast bij Pure Indie op LOS radio Den Helder en daarna spelen ze live in Rockcafé de Engel. Een uitgelezen kans om een toekomstige topband band nog live te kunnen zien op een bescheiden podium. Want het kan zomaar zijn dat deze band volgend jaar op Lowlands staat.

Café De Engel is te vinden in de Koningstraat.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie