Ruime overwinning voor FC Den Helder

De veldvoetballers van FC Den Helder waren op de streepjesberg met 4-1 te sterk voor Schoten VV. “Je weet dat als je tegen de rode lantaarndrager speelt, er naar voetballende oplossingen gezocht moeten worden”, analyseert teammanager Richard Verhoef. “De tegenstander laat zich inzakken en dwingt ons het spel te maken.”

De Helderse ploeg kwam echter al na een kwartier op een voorsprong door een doelpunt van Jermaine Bregita. Vlak voor de rust was Mark Dalmeijer verantwoordelijk voor de 2-0 ruststand. Het enige smetje in de eerste helft was het uitvallen van Tom van Zandwijk met een enkelblessure.

Door weer een doelpunt van Mark Dalmeijer en ook van Kenny Gerssen liepen de gastheren uit naar een 4-0 voorsprong. De Haarlemse eretreffer werd gemaakt door Lennaert Stuur. Keeper Jelmer Philip moest zich in de tweede helft laten vervangen door de 16-jarige Jip van Anxooi.

ZAP
Het Breezandse ZAP kon niet profiteren van de nederlaag van koploper Zouaven en verloor ook met 2-1 van West Frisia. Volgende week moeten de Nieuwediepers het opnemen tegen de huidige nummer twee, Kolping Boys.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie