Ronde van Julianadorp zoekt hulp

De organisatie van de wielerronde van Julianadorp is op zoek naar versterking.

Extra vrijwilligers zijn hard nodig om ook dit jaar, om precies te zijn op zondag 3 september 2017, weer de ronde te kunnen houden. Het wordt de vijfde editie van de Ronde van Julianadorp. “De planning is gemaakt en er zijn leuke ideeën om dit lustrum te vieren, maar…. om dit allemaal te verwezenlijken is er extra hulp nodig!”, zo laat het bestuur weten.

Dat bestuur bestaat uit een kleine groep vrijwilligers die zeer uiteenlopende taken vervullen. Tot de taken behoren het aanvragen van de benodigde vergunningen bij de gemeente, contact onderhouden met de KNWU, het parcours veilig maken, sponsoren werven, bewoners rond het parcours informeren, EHBO-ers regelen, et cetera.

Houdt u van organiseren en draagt u de wielersport een warm hart toe? Informeer dan eens bij de organisatie van de Ronde van Julianadorp wat er voor u te doen is. Naast de hulp bij de bestuurstaken kan de organisatie op de dag zelf ook extra hulp gebruiken. Laat het weten als u mee wilt werken aan een geslaagde wielerronde, ook al is het voor 1 dag!

Meer info of aanmelden als vrijwilliger? Mail naar info@rondevanjulianadorp.nl of kijk voor meer informatie op de website www.rondevanjulianadorp.nl.

Uiteraard doet ook LOS radio dit jaar weer live verslag van de Ronde van Julianadorp!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie