Rocking Koningsdag in Koningstraat

Wie van rock houdt in Den Helder en omgeving denkt al gauw aan Rockcafé De Engel van Vincent Zomer. Samen met de uitbaters van Café de Blauwe Stoep is hij erin geslaagd om een van de beste rockbands van Nederland naar Den Helder te halen op Koningsdag: Raw Medicine.

Meer dan 100 jaar podiumervaring in een driemansband: Arthur Bont (drums en zang), Rudy Englebert (drums en zang) en Dirk Verrmeij (gitaar en leadzang).

Het drietal speelde in roemruchte bands als de Wild Romance, Vitesse, Paris Dandies, Raiders Of The Last Corvette, de band van Mick Taylor en Louisiana Radio. Ze stonden op de grootste podia van Nederland en daarbuiten, zoals Pinkpop en het Duitse tv-programma Rockpalast.

In Den Helder wordt er om 15.00 exact afgetrapt! Niet later, dus kom op tijd!

De Crisis
Na de twee sets van Raw Medicine zal rond 17.45 uur. De Crisis het podium opklimmen. De Crisis is een retropunkwaverock-band uit de stad met misschien wel de rijkste punkhistorie van Nederland: Arnhem.

Met roots in de do-it-yourself periode spelen zij eigentijdse, eigenzinnige, lekker raggende versies van nummers uit lang vervlogen tijden die nog steeds het bloed sneller laten stromen.

 

2 Reacties op Rocking Koningsdag in Koningstraat

Geef een reactie