Rioolwerk in de Patrijzenstraat

In opdracht van de gemeente Den Helder worden rioolrenovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de Patrijzenstraat.

Door onvoorziene omstandigheden zijn eerdere werkzaamheden gestaakt. Deze resterende werkzaamheden worden uitgevoerd op 2 t/m 3 februari a.s.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is men genoodzaakt om bepaalde weggedeeltes en inritten af te sluiten. De afsluiting betreft de Patrijzenstraat tussen huisnummer 14 t/m 22.

Hierbij is ook een parkeerverbod van toepassing, binnenkort worden borden geplaatst en tijdens de werkzaamheden zal een omleidingsroute van toepassing zijn. U wordt gevraagd daar rekening mee te houden.

De riolering wordt vernieuwd met de ‘kousmethode’ waarbij de straat niet of beperkt wordt opengebroken. De overlast voor de omwoners wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Er wordt gebruik gemaakt van stoom met luchtdruk, hierdoor is het mogelijk dat enige dampvorming kan ontstaan. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7:00 en 19:00 uur.

,,Wij verzoeken u het watergebruik zoveel mogelijk te beperken en geen gebruik te maken van het bad, was- en vaatwasmachine en andere apparaten. Een bezoek aan het toilet is echter geen probleem”. aldus Uitvoerder Marco van der Vliet.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie