Retaildeal, Kooyhaven, examen in DWOZ

In De Week op Zaterdag van 14 mei aandacht voor de Retaildeal die de gemeente deze week sloot met minister Kamp. Wethouder Lolke Kuipers komt vertellen over het belang van deze deal.

Ook te gast is Bertus Klos van de Avondvierdaagse Den Helder. De organisatie riep deze week op wat minder snoep uit te delen aan de kinderen en Klos vertelt over de gedachte hierachter.

Live zijn we bij de open dag van ’t Schuthok, we lopen een stukje mee met de rondleiding door het Stadshart en we kijken in het Huis van de Wind, waar zaterdag de Nationale Molendag wordt gevierd.

Met Veilig Verkeer blikken we terug op het praktijk verkeersexamen dat deze week door de leerlingen van de basisscholen is afgelegd. En Peter Reenders vertelt over de brief aan de Rijksoverheid inzake het ziekenhuis in Den Helder en de mogelijke rol voor de Woningstichting. Die partij was niet blij met de brief.

B’s Sound Service was drie dagen actief bij de Giro D’Italia. Henkjan Kroese vertelt hoe het zover kwam en wat hij daar allemaal heeft meegemaakt. En met wethouder Krijns een gesprek over de nieuwe Kooyhaven.

De Week op Zaterdag is elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur te beluisteren via LOS radio en wordt op maandag op hetzelfde tijdstip herhaald.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie