Regatta onderdeel Clipper Race Festival

Als onderdeel van het Clipper Race Festival op Willemsoord (22-28 juli) vindt ook de Den Helder zeilregatta plaats. De organisatie is op zoek naar deelnemers!

De Regatta is een bijzondere zeilwedstrijd voor zowel racers als meer recreatieve zeilers. Er wordt gevaren in twee categorieën: één voor de fanatieke racers en één voor de meer recreatieve zeilers. Deelnemers kunnen meedoen met een eigen (gehuurde) boot, maar er is ook een mogelijkheid om een boot te huren.

Verdeeld over vijf dagen worden verschillende races gevaren, aangevuld met een feestelijk programma. Men kan zich aanmelden voor de totale regatta, maar ook voor één of meerdere races. Op www.clipperracefestival.nl staat alle informatie.

De Regatta is onderdeel van het Clipper Race Festival. Zo is er het Rrrollend Den Helder Foodtruck festival met zo’n dertig rollende, rijdende of anderszins mobiele eetgelegenheden, wordt het Zomercarnaval 2016 gevierd en zijn er op en rond het water nog tal van nautische evenementen.

Het festival wordt georganiseerd rondom het spektakel van de Clipper Round the World Yacht Race. Een week lang kan men de spectaculaire jachten van dichtbij bekijken en kan men kennismaken met de diverse bemanningen.

Meer informatie over de Den Helder Regatta en het Clipper Race Festival Willemsoord op www.clipperracefestival.nl, facebook en twitter.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie