Referendum in De Week op Zaterdag

Het referendum over het Associatieverdrag met de Oekraïne is deze week onderdeel van De Week op Zaterdag. In het laatste uur een debat tussen lokale raadsleden die voor of tegen zijn.

Verder aandacht voor de open dag van de gemeentewerf en voor de Blote Voetendag in De Helderse Vallei. Beide ‘evenementen’ worden met een bezoek van verslaggever Gerard Terpstra vereerd.

En hoe staat het nu met de thuiszorg in Den Helder? Is alles nu echt netjes geregeld en is ook de vakbond tevreden? Maureen van der Pligt (FNV) geeft een toelichting.

In DWOZ ook aandacht voor het voortdurende conflict tussen de gemeente en de rugbyclub. Voorzitter Lub Nieuwenhuis komt langs om de kant van RCDH toe te lichten. Belangrijkste vraag: is er nog hoop?

RCO De Hoofdzaak krijgt dit jaar extra geld van de gemeente voor hun activiteiten, maar wat doet deze organisatie nu precies? Mariëlle Witteveen en Stéphanie Elte komen langs om dat te vertellen.

Tot slot natuurlijk aandacht voor het nieuws van de zaterdag, de dag- en weekfeitjes en prettige muziek. DWOZ is van 11.00 tot 14.00 uur te beluisteren en op maandag (zelfde tijd) in de herhaling.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie