Recycle mee en win bij Rataplan

Kringloopwinkel Rataplan en Wecycle hebben een actie: wie een lampenarmatuur weggeeft aan de kringloopwinkel, krijgt een kleurplaat. Hiermee is een uitje te winnen voor vier personen naar attractiepark Toverland.

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen in Nederland. Denk bij een lampenarmatuur aan een zaklamp, bureaulamp, fietslamp, staande lamp, hanglamp, muurlamp of tuinlamp. De kleurplaatactie is onderdeel van een landelijke campagne om de inzameling van lampen en armaturen te stimuleren. Voor de kleurplaten geldt: op=op.

Wecycle werkt samen met de meeste kringloopbedrijven die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Door samen te werken met Wecycle, bieden kringloopbedrijven hun klanten de zekerheid dat ook in de afdankfase op een verantwoorde manier wordt omgegaan met elektrische apparaten.

In 2017 heeft Wecycle 107 miljoen kilo e-waste ingezameld en gerecycled, met een nuttige toepassing van 97 procent. Hierdoor is een uitstoot van 345 miljoen kilo CO2 vermeden.

Rataplan is te vinden aan de Nijverheidsweg 3AA in Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie