Ravelijncenter nu ook vriend LOS

Wij verhuizen onze studio over enkele maanden naar het Ravelijncenter. Reden voor de ondernemersvereniging van het winkelcentrum  om de banden met ons als lokale omroep aan te halen. Het Ravelijncenter heeft zich dan ook als geheel aangemeld als Vriend van de LOS.

Leden van de ondernemersvereniging krijgen als (mede-)vriend van de Lokale Omroep Stichting enkele interessante voordelen, waaronder free publicity, vermelding op radio, tv en internet en korting op de reguliere advertentietarieven.

“Het Vriendenpakket van de omroep is erg aantrekkelijk, maar normaal sluit je zo’n overeenkomst per bedrijf af. Samen met de LOS kwamen we echter op het idee om als geheel Ravelijncenter vriend te worden”, vertelt Hans van Leeuwen. “De vermeldingen geldt voor het Ravelijncenter, maar alle bij ons aangesloten bedrijven kunnen profiteren van de overige voordelen.”

LOS-hoofdredacteur Ronald Boutkan: “In juni nemen we onze intrek in de nieuwe locatie aan de Torplaan, aan de rand van het Ravelijncenter. De eerste contacten met de toekomstige buren waren direct positief en we zijn uiteraard heel blij met het enthousiasme van de ondernemers en hopen op een langdurige samenwerking, die voor beide partijen de nodige vruchten afwerpt.”

Compleet nieuw programma
De verhuizing naar de Torplaan brengt de nodige wijzigingen met zich mee. “Zo starten we na de zomer met een compleet nieuwe dagprogrammering, waarin we op elk moment van de dag direct kunnen inspelen op lokaal nieuws”, licht Boutkan toe.

De officiële opening van de nieuwe studio staat, onder voorbehoud, gepland voor zaterdag 20 juli.

Foto: www.ravelijncenter.nl

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie