Ravelijncenter: nog geen mening over komst coffeeshop

Uit de jongste berichten vanuit het college blijkt dat de verplaatsing van een coffeeshop naar het Ravelijncenter een serieuze optie is. Volgens de voorzitter van het Ravelijncenter, Hans van Leeuwen, zijn er echter nog geen concrete plannen. Of ze voor of tegen zijn? Dat kunnen ze nu nog niet zeggen.

“Om te beginnen, er staat op dit moment niets leeg op het center, behalve dan boven de Jisk maar dat lijkt me geen geschikte plek. Dus waar had de politiek die coffeeshop dan willen hebben? Alvorens we een mening vormen is het wel van belang dat te weten.”

“Als er straks echt een concreet voorstel is, neem ik aan dat ze eerst naar het bestuur komen met het verzoek. Dat bespreken we dan met de leden en dan zien we verder. Er is ons in het verleden wel gevraagd hoe we er tegenover zouden staan en toen zijn er een aantal criteria door de gemeente opgesteld voor de vestiging van een coffeeshop. Ik neem aan dat die ook van toepassing zijn voor het Ravelijncenter.”

“Kijk, dat er in Den Helder behoefte bestaat aan een coffeeshop snappen wij ook, maar meer dan wat we nu in de media lezen weten wij als bestuur en ondernemers ook nog niet, dus het is gewoon te vroeg om er al een mening over te hebben”, aldus Van Leeuwen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie