Racende motorrijder rijbewijs kwijt

Een greep uit de politieberichten van afgelopen weekend. Een 45-jarige man bestuurde een auto waarvan op de banden geen profiel meer te zien was. Het canvas van de banden kwam er al doorheen. Hij kreeg een proces-verbaal en moest ter plaatse een nieuwe band onder zijn auto monteren.

Een 46-jarige vrouw reed zonder rijbewijs op de Polderweg. Zij kreeg hiervoor een proces-verbaal. Een kwartier later reed zij weer rond in dit voertuig. Wederom kreeg zij een bekeuring, haar voertuig werd daarbij in beslag genomen.

Een 26-jarige motorrijder reed met een passagier achterop 160 kilometer per uur over de N9 waar max 80 km per uur is toegestaan. Hij kreeg een proces-verbaal en mag zich voor deze snelheid binnenkort bij de rechter verantwoorden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Agenten zagen een automobilist slingerend rondrijden op de N9, wat werd veroorzaakt door de aanhanger met boot die hij vervoerde. De aanhanger voerde geen verlichting. Aanhanger en boot waren niet alleen slecht zichtbaar, maar er staken ook scherpe voorwerpen uit (de schroeven van de buitenboordmotoren). Voor beide zaken zijn processen-verbaal gegeven. De buitenboordmotoren moesten ter plaatse afgekoppeld worden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie