Rabobank sponsor Historisch Weekend

De Rabobank Kop van Noord-Holland en Stichting Historisch Weekend Den Helder hebben besloten een driejarige sponsorovereenkomst af te sluiten. De handtekeningen worden 2 maart gezet, bij het voorschip van de Bonaire op Willemsoord.

“Het Historisch Weekend is een prachtig evenement voor regio Den Helder. Gratis toegankelijk voor bezoekers en deelnemers, elk jaar druk bezocht en daardoor belangrijk om te blijven organiseren”, vertelt Michiel Kraak, accountmanager bij de Rabobank.

Het Historisch Weekend Den Helder is dit jaar op zaterdag 25 en zondag 26 juni op Willemsoord. Het speciale thema is in Nederland gebouwde personenauto’s, vrachtwagens en motoren uit 1975 of ouder.

Naast veel DAF ‘s in uiteenlopende soorten en types zijn historische auto’s en schepen uit veel andere landen te bewonderen. Mede door de royale steun van de Rabobank is het Historisch Weekend nog steeds gratis voor deelnemers en bezoekers.

“Dit jaar is het de 20e editie van het Historisch Weekend Den Helder”, zegt voorzitter Rob Timmerman enthousiast.  Sinds gekozen is voor de Oude Rijkswerf Willemsoord als locatie zijn ook tientallen historische schepen op het evenement te bewonderen.

Kraak: “De combinatie van varend en rijdend erfgoed is al jaren een bijzondere attractie tijdens het Historisch Weekend. Daarom verbinden wij als Rabobank graag onze naam aan dit prachtige evenement.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie