PVV openbaart verkiezingsprogramma

De lokale PVV heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Handhaven, inzetten op veiligheid, minder regels en stoppen met eeuwig discussiëren over onderwerpen zijn enkele van de aspecten die de partij benadrukt.

“Den Helder zit niet te wachten op grote culturele veranderingen. Laten we liever houden wat we gewend zijn en daar weer trots op zijn”, stelt de partij in het voorwoord van haar programma.

“Weg met de partijen die ons culturele erfgoed verkwanseld hebben om stemmen te krijgen. Den Helder is het beu om de eindeloze schertsvertoningen over het stadhuis en voormalig postkantoor nog langer aan te zien. Als een besluit genomen is, voer het dan uit en stop met de eindeloze achterhoedegevechten.”

De lokale PVV heeft vijf speerpunten, te weten:
– Veiligheid door BOA’s, meer mensen en gericht inzetten
– Goed rentmeesterschap met een sluitende begroting
– Zorg
– Werkgelegenheid
– Einde aan linkse Hobby’s

BOA’s moeten onder meer worden ingezet tegen handjeugd en ten aanzien van criminaliteit kiest de partij voor zero tolerance.

Ook wil de partij de stofkam halen “door de regeltjesbrij die vanuit het stadhuis neerdaalt. Daardoor komen er minder regels, waardoor we minder ambtenaren nodig hebben.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie