PVV doet in maart mee in Den Helder

De PVV van Geert Wilders doet in maart definitief mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van Den Helder. Dat heeft de partij zelf vrijdag bekendgemaakt. Nieuwedieper Vincent van den Born wordt lijsttrekker in Den Helder.

Lijsttrekker voor Den Helder is Nieuwedieper Vincent van den Born (50 en vader van twee kinderen). “Ik ben allang politiek geïnteresseerd en denk dat de PVV in Den Helder het verschil kan maken.”

“We hebben nog geen verkiezingsprogramma naar buiten gebracht, maar we zijn erg lokaal gericht. De burger moet worden gehoord en dat ontbreekt hier volledig. Dat kan op vele manieren, maar daar komen we nog mee naar buiten.”

“Qua opstelling ten aanzien van asielzoekers volgen we de lijn van de landelijke PVV, dus we zijn voor sluiting van de asielzoekerscentra”, aldus lijsttrekker Van den Born.

Hij benadrukt dat de eerder genoemde naam van Marcel Knijf als lijsttrekker onjuist was. “We hadden al langer door dat het niet echt klikte, we hebben ook al eerder netjes afscheid van elkaar genomen.” De lokale PVV komt in januari met de volledige kandidatenlijst en programma.

Bij de verkiezingen voor provincie, Europa en Tweede Kamer scoort de PVV de laatste jaren zeer goed in Den Helder. Daarom verwachten ze ook in maart genoeg stemmen voor een stevige plek in de gemeenteraad.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie