Pure Indie presenteert: Patrons UK live in Rockcafé de Engel

De Patrons komen op uitnodiging van het LOS-programma Pure Indie naar Den Helder.

Het LOS radioprogramma Pure Indie heeft weer een bijzondere Engelse band weten te strikken om naar Den Helder te komen. Deze succesvolle Indierockband heet Patrons, zij komen uit Plymouth UK en hadden in 2018 groot succes met de singles “Listen”, “Saorsa” en “Deathbed”, die hoge noteringen haalden in zowel de Britse als de Nederlandse alternatieve hitlijsten.

Hun muzikale invloeden reiken van Manchester Orchestra, tot Black foxxes en Black peaks, ze stonden de afgelopen jaren op diverse grotere poppodia in hun thuisland en waren voorprogramma voor enkele grotere Indie acts. Sinds hun oprichting in 2015 heeft deze vriendengroep één album gemaakt en een tweede is in de maak. Hun live optredens kenmerken zich door bloed, zweet en tranen, met songs geschreven vanuit het hart.

Alvorens live te spelen in de Engel, zal de band te gast zijn bij het live LOS programma Pure Indie van 19.00 tot 20.00 uur. Kom kijken, zaterdag 26 januari in Rockcafé de Engel, Koningstraat 26 in Den Helder. Aanvang 21.30, entree €4,-.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie