Programma competitie onder 23

Op initiatief van FC Den Helder is in oktober een start gemaakt met een aparte competitie van spelers onder 23 jaar, met deelname van FC Den Helder, JVC, HCSC en ZAP. Het doel is om jonge, talentvolle spelers met elkaar te laten wennen aan meer (fysieke) weerstand en hogere handelingssnelheid, zodat uiteindelijk de overstap van jonge talenten naar de senioren minder groot zal zijn.

Het betreft een volledige competitie waaraan spelers tot 23 jaar, die ambitie en potentie hebben om tot een 1e elftal door te dringen, of reeds daarin uitkomen, zullen deelnemen. Naast spelers vanuit de selectie zullen spelers vanuit onder 19 aantreden, terwijl mogelijk talentvolle spelers vanuit onder 17 daarvoor ook in aanmerking kunnen komen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een oudere speler, die bijvoorbeeld terugkeert van een blessure, op te stellen als dispensatiespeler. De wedstrijden worden op dinsdagen om 20.30 uur gespeeld. Het programma voor dinsdag 14 november bestaat uit de duels tussen FC Den Helder en ZAP en JVC neemt het op tegen HCSC.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie