Prins op het paard bij de “d’Oude Gast”

Een paard in de Kerkstraat zie je niet vaak, een prins op een paard al helemaal niet. Zaterdag rond een uur of vier kwam Prinya Prins op een paard zijn Kate Voet ten huwelijk vragen. Volledig verrast en met de tranen in haar ogen zei zij volmondig “JA” op dit prachtige aanzoek. Het “witte paard” was niet beschikbaar, maar hij zat Prinsheerlijk op zijn bruine vervanger.

Prins op een paard

Ze ontmoetten elkaar tijdens hun werk bij “d’Oude Gast”, de vonk sprong over toen Prinya zo’n vier jaar geleden, na 12 jaar, stopte met werken bij deze horecagelegenheid. Hij wilde met Kate trouwen en voor het aanzoek kon hij natuurlijk niet om zijn achternaam heen. Nog nooit zat hij op een paard, maar manege Noot stoomde hem in één les klaar voor dit avontuur.

d’Oude Gast

Kate wist niet wat haar overkwam, ze zouden met de familie even wat gaan eten en toen kwam haar Prins aanrijden. Ze wist dat hij haar ten huwelijk zou gaan vragen, maar niet waar en wanneer. “Hij heeft het goed verborgen gehouden, ik heb vanochtend niets aan hem gemerkt!”, vertelt ze. Ze is dolgelukkig met dit romantische aanzoek en de aanwezige familie kan niet wachten om het aanstaande bruidspaar te feliciteren.

foto’s DHfoto

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie