Praat mee over de Visie Huisduinen

Door de invoering van de nieuwe Omgevingswet wordt Huisduinen een pilot-project. De “Visie Huisduinen” gaat tot stand komen in een interactief proces, dat wil zeggen: samen met de bewoners.

In beide richtingen (gemeente én Huisduinen) met elkaar overleggen en reageren, waarbij de mogelijkheid ontstaat grote invloed te hebben op ontwikkelingen en mee te denken over de toekomst van het dorp.

Dat meedenken moet plaatsvinden op diverse terreinen, zoals sociaal, maatschappelijk, cultureel, toeristisch, voorzieningen, zorg, betrokkenheid, ruimtelijk, invulling openbare ruimte, et cetera.

Het bestuur van Huisduiner Belang heeft positief gereageerd op deze nieuwe ontwikkeling en wil haar medewerking hier graag aan verlenen. In samenwerking met de gemeente organiseert zij daarom vier ‘meepraatsessies’.

Er staan vier sessies op de agenda, de eerste op zaterdag 11 maart van 10.00 tot 13.00 uur in het Dorpshuis van Huisduinen/

“Kom, luister, denk en praat mee over ons dorp Huisduinen”, zo luidt de oproep aan de bewoners. Huisduiner Belang heeft ook nog een verzoek aan degenen die de bijeenkomsten bij willen wonen: “Neem op 11 maart een afbeelding/foto mee van de plek in Huisduinen die voor u de meeste waarde heeft en denk alvast na over de vraag: Wat is voor mij Huisduinen (kernkwaliteit, identiteit, historie, verhaal, et cetera)?”.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie