Praat mee in het LOS Radioforum

De LOS wil met ingang van januari inwoners van Den Helder een stem op de radio geven. Daartoe start in januari het LOS Radioforum. Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 bespreken ‘gewone inwoners’ van Den Helder de actualiteit.

Een forum van vier inwoners bespreekt wat is opgevallen in Den Helder in de week voorafgaand aan de uitzending. Het kan gaan over politiek, sport, onderwijs, de haven of de binnenstad, alles is mogelijk. Er zijn maar twee voorwaarden voor de te bespreken onderwerpen: ze moeten actueel zijn en ze hebben betrekking op Den Helder.

Een medewerker van de LOS verzorgt de techniek en een gespreksleider zorgt ervoor dat de discussie netjes verloopt. Elk forumlid mag onderwerpen aandragen en per lid van het forum komt tenminste een onderwerp ter discussie. Waar mogelijk en wenselijk wordt getracht iemand die direct bij het onderwerp betrokken is in de studio te krijgen, zodat hij/zij ook kan reageren op wat het forum naar voren brengt.

Praat mee!

We zoeken nog leden voor het forum. De bedoeling is dat u 1 tot 2 keer per maand aanschuift. Forumleden zijn tenminste 16 jaar oud en woonachtig binnen de gemeente Den Helder. Interesse? Stuur een mailtje naar forum@losdenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie