Politie druk met horecabezoekers

Verwarde horecabezoekers leveren de politie regelmatig het nodige werk op.

 Zo kwam er maandag rond 16.30 uur vanuit een restaurant op het Bernhardplein de melding dat een persoon binnen was, die daar niet mocht zijn. Dit omdat hij een ontzegging heeft om daar binnen te komen.

“Ter plaatse troffen wij een 29-jarige bewoner uit Den Helder aan”, aldus de politie via Facebook. “Hij was van mening dat hij de eigenaar van het restaurant was en daarom altijd binnen mocht komen.”

De man is door de politie aangehouden ter zake huisvredebreuk en overgebracht naar het politiebureau. Hier wilde hij geen verklaring afleggen. Hij is in de loop van de avond heengezonden. “Zijn zorgkader is in kennis gesteld.”

Omstreeks 19.30 uur kreeg de politie de melding dat een man klanten lastig viel in een horecagelegenheid aan de Parallelweg. “Toen wij hem ter plaatse aanspraken en vroegen of hij mee naar buiten wilde lopen, begon hij, al lopend, met zijn armen om zich heen te slaan.”

“Hierbij heeft hij een van onze collega’s op de borst geslagen. De man, een 28-jarige inwoner uit Den Helder, is hierop door ons aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij heeft de nacht bij ons in een cel doorgebracht.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie