Pieter Kos keuze van de Stadspartij

Huidig wethouder Pieter Kos is gekozen tot lijsttrekker van de Stadspartij Den Helder voor de raadsverkiezingen in maart volgend jaar. De overige namen op de kandidatenlijst zijn nog niet bekend gemaakt.

“Met Pieter als lijsttrekker heeft de Stadspartij Den Helder een ervaren Helderse wethouder die verder invulling kan geven aan de partij die er voor Den Helder is, los van politieke kleur”, zegt partijvoorzitter Robert Klein.

“Onze leden hebben er het volste vertrouwen in. Nu is het aan Pieter en zijn team om samen met de inwoners Den Helder mooier, sterker en gelukkiger te maken. En vooral weer een stad die van de inwoners zelf is!”

Kos reageert zelf enthousiast op zijn uitverkiezing: “De afgelopen jaren hebben we, soms tegen de stroom in, gewerkt aan een beter Den Helder. Komende jaren zijn er nog problemen genoeg om op te lossen.”

“De Stadspartij Den Helder wil een stadsbestuur dat oplossingen biedt voor onderwerpen als goede en liefdevolle zorg voor ouderen, goede opleidingen in de stad voor onze jeugd en kansen om in je eigen stad aan het werk te komen. Daar gaan deze verkiezingen over. We moeten af van het gekonkel, de spelletjes en de vriendjespolitiek.”

De komende tijd werkt de Stadspartij Den Helder, samen met inwoners, verder aan het verkiezingsprogramma. Ook worden binnenkort de andere kandidaten bekend gemaakt voor Den Helder, namens de Stadspartij Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie