Overwinning voor Arie van der Lee DOK

Hij toonde op Schelpenhorst al zijn klasse en ook afgelopen tweede Paasdag drukte hij zijn neus aan het venster met een mooie 6e plaats, maar gisteravond pakte Arie van der Lee dan zijn eerste overwinning bij HRTC DOK.

Hij toonde zich de rapste in de eindsprint van het complete peloton. Het leek of de renners de zware koers van een dag er voor nog in de benen hadden, want de uitlooppogingen waren op één hand te tellen.

De meest actieve renners waren wel Raymond Bakker en Michael van de Burg, maar zij waren toch niet in staat om uit de greep van het peloton te blijven.

Het eindigde zodoende in een massasprint, waar Arie van der Lee liet zien dat hij in zo’n sprint rap kan aankomen. Tweede werd Raymond Bakker en derde werd Willem de Koning die na twee seizoenen van afwezigheid het nog niet verleerd is.

Bij de B-klassers eigenlijk hetzelfde beeld. Weinig strijd. De actiefste renner was wel Henk Foekema die het een aantal keren probeerde maar al zijn pogingen zag stranden.

Ook hier een massasprint die werd gewonnen door Peter Verplancken voor Arnold de Boer en Harry van der Laan die ook na vele jaren afwezigheid het wielrennen weer heeft opgepakt.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie